Tips på julklapp, IPL-behandling på specialpris!

Samarbete

I samarbete med Minunhetki/Minstund


Jag har nu bästa julklappstipset! Ifall ni ännu inte vet vad ni ska ge er mamma, er svärmor, syster eller om ni inte vet vad NI ska önska er av mannen/sambon eller någon annan så säger jag - önska er IPL behandling för armhålorna!

Jag var för någon vecka sedan till Minunhetki/Minstund och igen tog bort behåringen med IPL! (HÄR kan ni läsa om då jag tidigare gjort det). Det är så himla skönt att inte behöva raka sig nu igen på typ 2 månader, om jag har riktigt tur kanske alla hårsäckar nu är döda och jag inte alls får tillbak någon behåring! DRÖMMEN!

Det finns några få i Vasa som gör IPL, men jag har inte hört om någon annan än Minunhetki/Minstund som har helt smärtfri behandling, det känns inte alls! Nu gav Ramona mig ett erbjudande att dela med er! IPL behandling för armhålorna för 100 € (norm. 130€) endera åt er själv eller som presentkort inför jul! Erbjudandet gäller fram till 24.12 ;) Perfekt julklapp om ni frågar mig!

JULKLAPP ÅT ER SJÄLVA ELLER NÅGON ANNAN - IPL-behandling för armhålorna, 100 €

Som presentkort eller ifall ni önskar själva göra behandlingen, erbjudandet gäller fram till 24.12! Kontakta Ramona på Minunhetki/Minstund HÄR


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229